☰  Expo | ArjenVisserMuziek | Welkom bij ArjenVisserMuziek | Als docent piano-keyboard

Als docent piano-keyboard

Ik ben docent piano-keyboards, samenspeldocent, stagebegeleider en actief musicus.

Hoofdpunten in mijn lessen:

*Klantgericht, dus aandacht voor alle liedjes die de leerling wil spelen

*Enthousiast werken met leerlingen/klanten van alle leeftijden, vanaf 6/7 jaar tot 76

*Sluit in woord en daad goed aan bij de belevingswereld van de leerling/klant: elkaar begrijpen is een belangrijke zaak!

*Duidelijke lijn in de lessen (ik werk, vanuit principe en overtuiging, ook naar officiële examens)

*Specialisatie op popmuziek en piano/zang, maar ook alle aandacht voor de ’noten en theorie’ op een wijze die aansluit bij de beleving van de leerling.

*Gericht op samenspel-groepsles

*Kennis en vooral gebruik van multi-media zoals internet: YouTube, Spotify etc.

*Specialisatie op componeren/improviseren en werken met computerprogramma’s (hoger niveau, maar dit bouwt al op vanaf de eerste les)

*Meer dan 30 jaar leservaring, want ik ben al begonnen met lesgeven op 17-jarige leeftijd

Info Cultuurcentra Kunst&Coo en Waldsang:

Hier heeft Arjen zich o.a. toegelegd op hedendaagse muziek en alle daarbij gebruikte media zoals Youtube, Spotify, Garageband, Cubase, Reason en Reaper. Arjen kent alle populaire liedjes, alternatieve pop/rock en basic jazz, en speelt ze ook regelmatig. Dit is mede vanwege zijn actieve rol als pianist/toetsenist in de zeer bekende coverband Stageline.

 De eigen muzieksmaak van de leerlingen krijgt altijd alle ruimte! Naast hedendaagse muziek is Arjen, vanwege zijn conservatoriumstudie, zeer thuis in de methodes van alle klassiekers, van Beethoven, Bach tot Rachmaninoff! Ook het zelf musiceren en componeren is een wezenlijk onderdeel van Arjens lessen, waarbij de rol van de piano en het keyboard in de pop- en jazzmuziek alle aandacht krijgt.

Het leren begeleiden van jezelf of anderen, bijvoorbeeld bij het zingen van (pop)liedjes moet hierbij ook vermeld worden.

 Samenspelen in een groep!! Als bandcoach weet Arjen alle fijne kneepjes van het groepsmusiceren over te brengen: hoe speel je in een groep/band (van jong tot oud!). Als het even kan streeft Arjen naar samenspel-groepsles!

 Bovenstaande competentie neemt Arjen mee in het begeleiden van de stagiairs Bandcoaching van de verscheidene pop- en mediaopleidingen.

Wat betreft het begeleiden van leerlingen naar vervolgopleidingen: Arjen heeft inmiddels menig leerling opgeleid richting MBO pop- en media, Academie voor Popmuziek en Conservatorium.

Extra Afbeelding
Lespraktijk/Muziekstudio van Ostadestraat 20 8932 KA Leeuwarden E arjenrevisser@gmail.com M 0649744634 KvKnr: 61096334 BTWnr: NL001392925B28
☰  Expo
Home
Aanmelden/login
Topics
Welkom bij ArjenVisserMuziek
Aankoop instrument
Basis video’s
Handige tips & trics
Actuele popliedjes
Meespeel videos
Lesvideo’s Algemeen/LM/Klassiek
The Blues!
Filmmuziek Amélie, Einaudi enz
Alfred’s Pianoboek lesvideo’s
Coldplay songs
Mijn geschiedenis als toetsenist
Internet
Synthesizer Setups
December feestdagen
Ultieme songs:
Foto’s